sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sunnuntai-tottiksia

Tänään tehtiin kaksi harjoitusta. Ensin oltiin meidän normaalikentällä tässä lähellä, mutta koska sinne käveltiin ja lapset oli mukana, ei oikeasti oltu tottistelemassa. Taskusta löytyi muutama nappula joiden kanssa mentiin ja tehtiin parit pätkät seuraamista.

Sitten alkoikin varsinainen harjoitus. Seuraamista, käännöksiä vasempaan ja täyskäännöksiä - palkkana oli Yes! ja läpsypeli koiralle eli ei oikeaa palkkaa, mutta kuitenkin jotain enemmän kuin mitä kisatottiksessa voi tehdä. Koira teki varsin hyvin. Se alkoi nousta ja hyppiä hiukan liikaakin päin, mutta muuten OK harjoitus. Myös noin viiden minuutin paikkamakuu - samalla olemattomalla palkalla ja sitten vielä liikkeelle lähtö josta palkka ja loppu.

Toisena harjoituksena harvinaisemmalla kentällä pelkän pallon kanssa. Yritän nyt palkata vasemmalta niskan takaa, koska koira on alkanut hiukan edistämään ja poikittamaan. Tehtiin seuraamista ja käänöksiä vasemmalle ja täyskäännöksiä. Hyvin kestää Karun kontakti jo pidemmissä seuraamispätkissä. Tässä harjoituksessa ainoa varsinainen huono asia oli, että palkan jälkeen koira katseli tiukasti muualla - ei minuun. Siihen täytyy kiinnittää huomiota.

Hyvät fiilikset jäi näistä harjoituksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti